2016英语四级听力新题型模拟 (第4套) 短文(3)

韩萱 2016-06-15 4956 阅读
分享

Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.

23

A.Dangerous driving.

B.Access to cell phones.

C.Use of wireless devices.

D.Danger of distracted walking.

24

A.Provide them ready solutions.

B.Show them the facts.

C.Prohibit the use of mobile phones.

D.Carry out severe punishment.

25

A.They seldom use mobile phones.

B.They have little access to clean water.

C.They think mobile phones bring more damage than help.

D.They are always texting when crossing the street.

Passage Three

Several states in America have made it illegal to text while driving. They say the dangers related to the behavior are far too great. Sixteen-year-old Tessa Younger sees walking to school as a chance to do what she likes best: listen to music. Two other teenagers, Andrew Summers and Nailah Philips, also admit to using wireless devices a lot while on the go. These Virginia students attended a class about the risks of distracted walking. A group called Safe Kids Worldwide organized the event.

Linda Watkins is an injury prevention coordinator for Safe Kids Worldwide. She says she understands why young people do not see a problem with walking while texting or listening to music. But often, she says, teenagers do not realize how dangerous crossing the street has become. The Safe Kids Worldwide class made students part of the solution. (24) Angela Mickalide is the director of research for the group. She says putting facts in front of teenagers increases their understanding of the problem. That research shows that distracted walking has become a problem worldwide with the growth of mobile phones. For example, in South Africa in the last 10 years alone the percentage of the population who owns a cell phone has grown from 17 percent to 76 percent. (25) In fact, South Africans have greater access to cell phones than they do clean running water. Linda Watkins says she is not asking teenagers to stop using their hand held devices all the time while walking, just some of the time. She says the golden rule of safety remains the same: look both ways, then again, before crossing the street.

23. What's the passage talking about?

24. What does Angela Mickalide think can help teenagers understand the problem better?

25. What can be learned about South Africans?

参考答案:

【小题23】D

【小题24】B

【小题25】B

习题解析:

【小题23】全篇都在谈论 distracted walking 的危险性和一些机构对此的建议和意见,因此答案为选项 D。

【小题24】短文中提到 She says putting facts in front of teenagers increases their understanding of the problem.即“她认为将事实摆到青少年的面前,可以让他们更好地理解这一问题”,也就是说她认为摆出事实是教育青少年很有作用的一种手段,因此答案为选项 B。

【小题25】短文中明确提到 South Africans have greater access to cell phones than they do clean running water,即“比起清洁的自来水,南非人更容易获得手机”,故答案为选项 B。
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard. 23 A.Dangerous driving. B.Access to cell phones. C.Use of wireless devices. D.Danger of distracted walking. 24 A.Provide them ready solutions. B.Show them the facts. C.Prohibit the use of mobile phones. D.Carry out severe punishment. 25 A.They seldom use mobile phones. B.They have little access to clean water. C.They think mobile phones bring more damage than help. D.They are always texting when crossing the street. Passage Three Several states in America have made it illegal to text while driving. They say the dangers related to the behavior are far too great. Sixteen-year-old Tessa Younger sees walking to school as a chance to do what she likes best: listen to music. Two other teenagers, Andrew Summers and Nailah Philips, also admit to using wireless devices a lot while on the go. These Virginia students attended a class about the risks of distracted walking. A group called Safe Kids Worldwide organized the event. Linda Watkins is an injury prevention coordinator for Safe Kids Worldwide. She says she understands why young people do not see a problem with walking while texting or listening to music. But often, she says, teenagers do not realize how dangerous crossing the street has become. The Safe Kids Worldwide class made students part of the solution. (24) Angela Mickalide is the director of research for the group. She says putting facts in front of teenagers increases their understanding of the problem. That research shows that distracted walking has become a problem worldwide with the growth of mobile phones. For example, in South Africa in the last 10 years alone the percentage of the population who owns a cell phone has grown from 17 percent to 76 percent. (25) In fact, South Africans have greater access to cell phones than they do clean running water. Linda Watkins says she is not asking teenagers to stop using their hand held devices all the time while walking, just some of the time. She says the golden rule of safety remains the same: look both ways, then again, before crossing the street. 23. What's the passage talking about? 24. What does Angela Mickalide think can help teenagers understand the problem better? 25. What can be learned about South Africans? 参考答案: 【小题23】D 【小题24】B 【小题25】B 习题解析: 【小题23】全篇都在谈论 distracted walking 的危险性和一些机构对此的建议和意见,因此答案为选项 D。 【小题24】短文中提到 She says putting facts in front of teenagers increases their understanding of the problem.即“她认为将事实摆到青少年的面前,可以让他们更好地理解这一问题”,也就是说她认为摆出事实是教育青少年很有作用的一种手段,因此答案为选项 B。 【小题25】短文中明确提到 South Africans have greater access to cell phones than they do clean running water,即“比起清洁的自来水,南非人更容易获得手机”,故答案为选项 B。
3g.bigear.cn 用手机随时随地学英语
分享